În capitală se încheie sezonul de căldură. Precizările municipalității

În capitală se încheie sezonul de căldură. Precizările municipalității
Sursa foto: aliaksandrbarysenka

Autoritățile municipale au anunțat luni, 1 aprilie, despre încheierea sezonului de căldură în capitală. Potrivit șefului Direcției Generale Locativ-Comunale, Ion Burdiumov, temperaturile ridicate permit deconectarea de la agentul termic.

„Este deja pregătită dispoziția pentru încetarea sezonului de încălzire, este prezentată viceprimarului Gutnic, astăzi va fi semnată și publicată pe pagina Primăriei”, a declarat acesta.

Urmăriți-ne și pe canalul nostru de TELEGRAM

Burdiumov a mai menționat că deconectarea de la agentul termic nu este obligatorie. Astfel, toți gestionarii fondului locativ, dar și a instituțiilor medicale și cele de învățământ, la solicitare, pot cere deconectarea sau reglarea temperaturii agentului termic.

Pe 26 martie, Termoelectrica a anunțat că locuitorii din Chișinău pot solicita administratorilor clădirilor conectate la sistemul centralizat să inițieze procesul de deconectare de la agentul termic.

Locuitorii capitalei pot solicita deconectarea de la agentul termic. Anunțul făcut de Termoelectrica
Locuitorii din Chișinău pot solicita administratorilor clădirilor conectate la sistemul centralizat să inițieze procesul de deconectare de la agentul termic, anunță Termoelectrica. Anunțul vine în contextul temperaturilor ridicate. Potrivit companiei, este suficient ca administratorul blocului să a…