Salariu de 50.000 de lei pe lună. Topul celor mai bine plătite locuri de muncă din R. Moldova

Salariu de 50.000 de lei pe lună. Topul celor mai bine plătite locuri de muncă din R. Moldova
Sursa foto: Pramote Polyamate's Images

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM) a publicat lista celor mai plătite locuri de muncă vacante pe piața muncii din R. Moldova, la data de 20 mai 2024. Astfel, potrivit ANOFM, cel mai plătit loc de muncă de pe piața muncii din țară este cel pentru poziția de geodez-şef/geodeză-șefă în construcții, persoană care se va ocupa de verificarea documentelor geodezice, a parametrilor geometrici și de proiectarea drumului, în cadrul unei companii din Hîncești. Salariul propus de angajator este de 50.000 de lei.

Angajatorul din Hîncești dispune și de mai multe locuri de muncă vacante pentru pozițiile de: maistru în construcția de drumuri, topograf/topografă, mașinist/mașinistă la ruloul compactor, finisor/finisoare terasamente, funcționar/funcționară în evidența bunurilor, recepționer-distribuitor/recepționeră-distribuitoare pentru o remunerare salarială de 15.000 - 43.200 de lei.  

O companie din orașul Străşeni, specializată în producerea țesăturilor de înaltă tehnologie și produselor din fibră de sticlă, oferă un salariu de 35.000 lei pentru poziția de tehnolog-șef/tehnologă șefă. Specialistul va fi responsabil de asigurarea controlului producerii şi de ajustarea regimului tehnologic. La fel, compania oferă un salariu între 10.000 și 15.000 de lei pentru trei lăcătuși-reparatori a instalațiilor tehnologice.

O altă companie din Chișinău, care se ocupă cu importul și comercializarea utilajului agricol, angajează doi/două operatori/operatoare call centru, pentru care oferă remunerare de 15000-30000 lei. Angajații vor promova şi vor vinde produsele companiei, vor consulta clienții şi vor recepționa comenzile.

Persoanele care cunosc bine limba engleză și rusă sunt așteptate să se angajeze în calitate de redactori traducători/redactoare traducătoare la o companie din Chișinău, specializată în realizarea soft-urilor. Viitorii angajați vor realiza traducerea jocurilor video pentru un salariu de 13.700-30.000 lei.

O companie din Chișinău angajează cinci tîmplari/tîmplăriţe care vor primi remunerare de 12.000-30.000 de lei. Angajatul va lua parte la realizarea mobilei din lemn masiv.

Serviciul Medical al Ministerului Afacerilor Interne (MAI) din Chișinău are necesitate de doi medici specialiști (medic radiolog şi medic imagist) pentru a oferi servicii de înaltă calitate, pentru salariul de 27.450 de lei. La fel, Serviciul Medical al MAI este în căutarea a doi medici de familie, cu salariu de 24.500 lei.

Urmăriți-ne și pe canalul nostru de TELEGRAM

Cele mai plătite locuri de muncă, sunt disponibile atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Doritorii sunt îndemnați să acceseze Topul celor mai bine plătite locuri de muncă vacante înregistrate în baza de date a ANOFM (conform declarațiilor agenților economici).

Pentru informații suplimentare despre locurile de muncă vacante înregistrate în baza de date a ANOFM și condițiile de ocupare a acestora:

  • vizitați subdiviziunile teritoriale pentru ocuparea forței de muncă (adresele și datele de contact:  https://anofm.md/index.php/ro/subdiviziuni);
  • contactați Centrul de Apel al ANOFM la nr. 080001000 (apel gratuit din R. Moldova) sau (+37322) 838414 (apel cu tarif normal din străinătate) de luni până vineri, în intervalul orelor 8.00-17.00;
  • accesați portalul www.angajat.md.