Restricții de circulație în contextul vizitei președintelui Italiei. Primăria vine cu detalii

Restricții de circulație în contextul vizitei președintelui Italiei. Primăria vine cu detalii
Sursa foto: Facebook/Primăria Chișinău

Primăria municipiului Chișinău informează că în zilele de 17 - 18 iunie 2024, va fi limitat temporar accesul persoanelor în anumite locuri publice din capitală. Măsura este luată de poliție, în contextul vizitei oficiale în R. Moldova a lui Sergio Mattarela, președintele Italiei.

Acesta va vizita Guvernul și Parlamentul R. Moldova. Astfel, luni și marți, 17-18 iunie 2024, între orele 08:00 - 18:00, va fi limitat temporar accesul persoanelor în anumite locuri publice din capitală, din centrul orașului.

Totodată, va fi limitat accesul pe arterele care fac legătura cu Aeroportul Internațional Chișinău, inclusiv desfășurarea manifestărilor în masă, lucrărilor de reparație a drumurilor/a rețelelor electrice/termice, apeduct/canalizare și tăiere a arborilor, în perimetrul străzilor pe unde se va deplasa coloana oficială.

Urmăriți-ne și pe canalul nostru de TELEGRAM

Conducătorii auto sunt îndemnaţi să se conformeze cerințelor agenților de circulație, să manifeste răbdare și disciplină, fără abateri de la Regulamentul circulației rutiere.

Sergio Mattarella vine luni la Chișinău. Este prima vizită oficială a unui președinte italian în țara noastră
Președintele Italiei, Sergio Mattarella, va efectua săptămâna viitoare o vizită de două zile în R. Moldova. Potrivit administrației prezidențiale de la Chișinău, Mattarella se va afla în capitala țării noastre pe 17 și 18 iunie, aceasta fiind prima vizită oficială a unui lider italian în R. Moldova.…