Putin a avertizat Occidentul la parada de la Moscova: Forțele strategice ale Rusiei sunt întotdeauna pregătite

Putin a avertizat Occidentul la parada de la Moscova: Forțele strategice ale Rusiei sunt întotdeauna pregătite
Captură - YouTube/Комсомольская Правда

Vladimir Putin a avertizat Occidentul să nu amenințe Rusia în contextul războiului din Ucraina. Într-un discurs rostit la parada din Piața Roșie, liderul de la Kremlin a declarat că Rusia va face totul pentru a nu permite un conflict global, dar, în același timp, nu va lăsa pe nimeni să o amenințe, transmite Kommersant.

La parada militară anuală de la Moscova care marchează victoria în cel de-al Doilea Război Mondial, Putin a declarat spune că „forțele strategice” ale țării sale sunt întotdeauna pregătite de luptă.

„Rusia va face totul pentru a nu permite un conflict global, dar, în același timp, nu vom lăsa pe nimeni să ne amenințe. Forțele noastre strategice sunt întotdeauna pregătite de luptă”, a adăugat Putin, referindu-se la arsenalul de arme nucleare al Rusiei, cel mai mare din lume.
0:00
/
Captură video - YouTube/Комсомольская Правда

Urmăriți-ne și pe canalul nostru de TELEGRAM

Parada a culminat cu trei lansatoare de rachete balistice intercontinentale RS-24 Yars, despre care Rusia susține că pot lovi orice țintă de pe glob.

VIDEO/ Moscova a organizat tradiționala paradă militară de Ziua Victoriei
În Piața Roșie din Moscova se desfășoară tradiționala paradă prin care Rusia sărbătorește victoria din 1945 împotriva Germaniei naziste. La paradă participă peste 9.000 de persoane și sunt expuse 70 de echipamente militare. Putin a ținut un discurs adresat rușilor și comunității internaționale. În…