Numărul curselor avia Chișinău-Atena vor fi extinse. Anunțul premierului

Numărul curselor avia Chișinău-Atena vor fi extinse. Anunțul premierului
Imagine simbol

Numărul curselor Chișinău-Atena vor fi extinse. Anunțul a fost făcut de către premierul, Dorin Recean, la ședința Guvernului din 10 iulie.

„Din 12 septembrie, vom mai avea o cursă la Atena, atât pentru cetățenii noștri care vor să călătorească, cât și pentru diasporă (...)”, a spus Recean.

Compania grecească Aegean Airlines a început să opereze zboruri directe de pe Aeroportul Internațional Chișinău spre Atena, din 3 noiembrie 2023.

Urmăriți-ne și pe canalul nostru de Telegram

Conform orarului, avionul decolează, în fiecare zi de vineri, de pe Aeroportul Internaţional Chişinău la ora 11:50 şi aterizează la Atena la 13:45. Decolarea din Atena este stabilită pentru ora 9:10, iar aterizarea la Chişinău – 11:05.

Premierul Dorin Recean, aflat săptămâna trecută la Atena, a anunțat că a avut o întrevedere cu președintele companiei avia Aegean Airlines, Eftixios Vassilakis. Aceștia au discutat despre posibilitățile de extindere a numărului de zboruri către și dinspre Grecia.

Compania elenă Aegean Airlines a efectuat primul zbor pe cursa Atena – Chișinău – Atena
Compania elenă Aegean Airlines a efectuat pe 3 noiembrie prima cursă pe direcția Atena – Chișinău – Atena. Ministerul Afacerilor Externe și integrării Europene (MAEIE) anunță că frecvența zborurilor va fi de două ori pe săptămână, în zilele de vineri și marți. Procurarea biletelor, precum și orarul…