Elon Musk anunță că videoclipurile lungi de pe X vor fi disponibile în curând pe televizoarele inteligente

Elon Musk anunță că videoclipurile lungi de pe X vor fi disponibile în curând pe televizoarele inteligente
Sursa foto: frandroid.com

Videoclipurile lungi de pe platforma X vor fi disponibile în curând pe televizoarele inteligente, a declarat miliardarul Elon Musk, după ce revista Fortune a relatat că rețeaua X intenționează să lanseze săptămâna viitoare o aplicație TV pentru utilizatorii Amazon și Samsung, transmite Reuters.

Platforma a lansat o versiune timpurie a apelurilor video și audio pentru unii utilizatori, în octombrie anul trecut, după ce Musk a spus că vrea să o transforme într-o super aplicație, care să ofere servicii de la mesagerie la plăți peer-to-peer.

„În curând”, a spus Musk într-un răspuns scurt pe X la postarea unui utilizator conform căruia videoclipurile de lungă durată ale platformei vor putea fi vizionate direct pe televizoarele inteligente.

Urmăriți-ne și pe canalul nostru de TELEGRAM

Anterior, Fortune a scris că aplicația ar putea arăta similar cu aplicația TV oferită de serviciul video Youtube al Google. A citat o sursă neidentificată, care a spus că Musk s-a hotărât să concureze cu YouTube. X nu a răspuns imediat la o solicitare a Reuters pentru detalii suplimentare despre aplicație.

În încercarea de a deveni „o platformă video în primul rând”, X a creat parteneriate cu fostul comentator Fox, Tucker Carlson, și fostul prezentator CNN, Don Lemon.

Platforma, care a avut dificultăți să rețină agenții de publicitate pe fondul controverselor de când Musk a cumpărat-o în 2022, a declarat luna trecută că le va permite agenților de publicitate să difuzeze anunțuri video lângă anumiți creatori de conținut.