Dansuri și muzică populară. În raionul Anenii Noi va fi organizat Festivalul „La Nistru, la mărgioara”

Dansuri și muzică populară. În raionul Anenii Noi va fi organizat Festivalul „La Nistru, la mărgioara”
Festivalul „La Nistru, la mărgioară”. Satul Puhăceni, raionul Anenii Noi (3 iunie 2023). Sursa foto: Consiliul raional Anenii Noi

Consiliul raional Anenii Noi invită cetățenii la Festivalul „La Nistru, La Mărgioara”. Evenimentul va fi organizat pe data de 8 iunie 2024, începând cu ora 10:00,în satul Telița din raionul Anenii Noi.

Programul Festivalului:

  • Târgul meșterilor populari;
  • Formații folclorice;
  • Orchestre de muzică populară;
  • Și multe alte surprize.

Anual, acest festival adună toate formațiile folclorice din raionul Anenii Noi, cât și oaspeți din întreaga țară. La festival vor participa meșteri populari, specializați în olărit, prelucrarea artistică a lemnului, împletituri din nuiele și confecționarea instrumentelor populare.

Urmăriți-ne și pe canalul nostru de TELEGRAM

Tot în această sâmbătă, 8 iunie, în Chișinău va fi organizat Festivalul „Chișinăul Sportiv 2024”. Programul evenimentului include mai multe activități sportive masterclass-uri și un târg cu produse autohtone. Festivalul va culmina cu un concert susținut de formația „Zdob și Zdub”.

Festivalul „Chișinăul Sportiv 2024”. Evenimentul va culmina cu un concert al formației „Zdob și Zdub”
Primăria Chișinău organizează, pe 8 iunie, cea de-a II-a ediție a Festivalului „Chișinăul Sportiv 2024”. Programul evenimentului include mai multe activități sportive masterclass-uri și un târg cu produse autohtone. festivalul va culmina cu un concert susținut de formația „Zdob și Zdub”. Festivalul…