Festivalul „Chișinăul Sportiv 2024”. Evenimentul va culmina cu un concert al formației „Zdob și Zdub”

Festivalul „Chișinăul Sportiv 2024”. Evenimentul va culmina cu un concert al formației „Zdob și Zdub”
Sursa foto: chisinau.md

Primăria Chișinău organizează, pe 8 iunie, cea de-a II-a ediție a Festivalului „Chișinăul Sportiv 2024”. Programul evenimentului include mai multe activități sportive masterclass-uri și un târg cu produse autohtone. festivalul va culmina cu un concert susținut de formația „Zdob și Zdub”.

Festivalul „Chișinăul Sportiv 2024” va fi organizat sâmbătă, 8 iunie 2024, între orele 11:00-17:00, în Parcul „La Izvor”, anunță Primăria municipiului Chișinău.

„Festivalul va cuprinde un vast program de activități sportive, masterclass-uri, activități de divertisment, un târg cu produse autohtone și un concert pe cinste din partea Formației „Zdob și Zdub””, anunță autoritățile municipale.

Primăria capitalei invită locuitorii și oaspeții capitalei la Festivalul „Chișinăul Sportiv 2024”.

Urmăriți-ne și pe canalul nostru de TELEGRAM

Prima ediție a Festivalului „Chișinăul Sportiv” a fost organizată în iunie 2023. Atunci, municipalitatea anunța că a reușit să adune sub aceeași umbrelă toate tipurile de sport practicate în R. Moldova. Vizitatorii au avut posibilitatea să se implice în diverse activități sportive și de divertisment, de la fotbal, baschet și tenis, la înot, atletism și arte marțiale.

La final, din partea Primăriei Chișinău au fost înmânate diplome speciale conducătorilor a 96 de entități sportive, dintre care 18 școli sportive și 78 (federații, cluburi și asociații).