„Călătoriți responsabil”. Pasagerii, îndemnați să vină la aeroport cu cel puțin trei ore înainte de zbor

„Călătoriți responsabil”. Pasagerii, îndemnați să vină la aeroport cu cel puțin trei ore înainte de zbor
Imagine simbol. Sursa foto: customs.gov.md

În perioada estivală, orarul zborurilor este foarte încărcat, iar fluxul de pasageri este majorat. În acest context, administrația Aeroportului Internațional Chișinău îndeamnă pasagerii să se prezinte cu cel puțin trei ore până la zborul planificat, pentru a evita momentele neplăcute.

„Îndemnăm să călătoriți responsabil și să veniți cu cel puțin trei ore până la zborul planificat, pentru a reuși parcurgerea formalităților necesare călătoriei și pentru a evita întârzierea la zbor”, transmit responsabilii din cadrul aerogării.

Urmăriți-ne și pe canalul nostru de TELEGRAM

Totodată, Aeroportul Internațional Chișinău reamintește călătorilor că pot verifica statutul zborului oricând, consultând tabelul online.

Amintim că, începând cu prima zi a lunii mai, accesul în Aeroportul Internațional Chișinău este limitat. Inițial, măsura a fost impusă până pe 16 mai, după care a fost extinsă de două ori: prima oară - cu 14 zile, iar a doua - cu 30 de zile.

Respectiv, până pe data de 29 iunie inclusiv, doar pasagerii, angajații aerogării și echipajele aeronavelor pot intra în aeroport.

Încă 30 de zile de acces limitat în Aeroportul Internațional Chișinău. Cum explică autoritățile decizia
Măsurile privind accesul limitat în Aeroportul Internațional Chișinău au fost extinse cu încă 30 de zile. Respectiv, până în data de 29 iunie inclusiv, doar pasagerii și angajații vor putea intra în aerogară. Potrivit responsabililor din cadrul Aeroportului și Poliției de Frontieră, aceste măsuri s…