Încă 30 de zile de acces limitat în Aeroportul Internațional Chișinău. Cum explică autoritățile decizia

Încă 30 de zile de acces limitat în Aeroportul Internațional Chișinău. Cum explică autoritățile decizia
Imagine simbol. Sursa foto: Serviciul Vamal 

Măsurile privind accesul limitat în Aeroportul Internațional Chișinău au fost extinse cu încă 30 de zile. Respectiv, până în data de 29 iunie inclusiv, doar pasagerii și angajații vor putea intra în aerogară.

Potrivit responsabililor din cadrul Aeroportului și Poliției de Frontieră, aceste măsuri sunt necesare pentru a „asigura confortul, liniștea și siguranța tuturor călătorilor”.

Urmăriți-ne și pe canalul nostru de TELEGRAM

Amintim că, începând cu prima zi a lunii mai, accesul în terminal este permis doar pasagerilor cu bilet și document de călătorie, personalului autorizat și echipajelor aeronavelor. Inițial, măsura a fost impusă până pe 16 mai, după care a fost extinsă cu încă 14 zile.

Călătorii sunt îndemnați să sosească cu cel puțin trei ore înainte de zbor, pentru a evita aglomerația la intrarea în aeroport.

Accesul în Aeroport, în continuare permis doar pasagerilor cu bilete. Autoritățile au prelungit măsura cu 14 zile
În următoarele 14 zile, la Aeroportul Internațional Chișinău vor avea acces doar pasagerii și angajații aerogării. În urma deciziilor luate de Grupul de Management al Riscurilor, măsurile de restricționare a accesului în terminalul Aeroportului Internațional Chișinău au fost prelungite. Potrivit po…
Începând cu 1 mai, doar pasagerii și angajații vor avea acces la Aeroportul din Chișinău
Începând cu ziua de miercuri, 1 mai, la Aeroportul Internațional Chișinău vor avea acces doar pasagerii și angajații aerogării. Anunțul a fost făcut de către șeful Inspectoratului General al Poliției de Frontieră (IGPF), Ruslan Galușca, în cadrul unui briefing de presă. „Vă informez că începând cu…