Accesul în Aeroport, în continuare permis doar pasagerilor cu bilete. Autoritățile au prelungit măsura cu 14 zile

Accesul în Aeroport, în continuare permis doar pasagerilor cu bilete. Autoritățile au prelungit măsura cu 14 zile
Sursa foto: Telegram/Poliția de Frontieră

În următoarele 14 zile, la Aeroportul Internațional Chișinău vor avea acces doar pasagerii și angajații aerogării. În urma deciziilor luate de Grupul de Management al Riscurilor, măsurile de restricționare a accesului în terminalul Aeroportului Internațional Chișinău au fost prelungite.

Potrivit poliției de frontieră, aceste măsuri sunt implementate în scopul asigurării unui confort optim și a siguranței tuturor călătorilor.

Urmăriți-ne și pe canalul nostru de TELEGRAM

Pentru a ajuta autoritățile responsabile în fluidizarea fluxului de călători și pentru a preveni aglomerația în fața Aeroportului, călătorilor li se recomandă să fie prezenți cu cel puțin trei ore înainte de ora de decolare a zborului planificat.

Anterior, autoritățile au anunțat reguli de acces mai stricte în clădirea Aeroportului Internațional Chișinău pentru perioada 1 - 16 mai. În aeroport puteau intra numai pasagerii cu bilete, iar persoanele care veneau să-i întâmpine ori să-i petreacă pe călători rămâneau afară.

De astăzi, doar pasagerii cu bilete pot intra în aeroportul din Chișinău. Până când este în vigoare măsura
Începând cu ziua de 1 mai și până pe 16 mai, la Aeroportul Internațional Chișinău vor avea acces doar pasagerii și angajații aerogării. Cetățenii care își petrec sau întâmpină rudele sunt nevoiți să rămână în afara aeroportului. După cum a anunțat zilele trecute șeful Poliției de Frontieră, Ruslan G…