De astăzi, doar pasagerii cu bilete pot intra în aeroportul din Chișinău. Până când este în vigoare măsura

De astăzi, doar pasagerii cu bilete pot intra în aeroportul din Chișinău. Până când este în vigoare măsura
Captură video/Rlive TV

Începând cu ziua de 1 mai și până pe 16 mai, la Aeroportul Internațional Chișinău vor avea acces doar pasagerii și angajații aerogării. Cetățenii care își petrec sau întâmpină rudele sunt nevoiți să rămână în afara aeroportului. După cum a anunțat zilele trecute șeful Poliției de Frontieră, Ruslan Galușca, restricțiile sunt menite să asigure fluidizarea traficului de pasageri și siguranța cetățenilor.

Miercuri, de dimineață, la aeroport s-au adunat zeci de cetățeni, unii care pleacă sau revin în țară, iar alții care își petrec sau întâmpină apropiații. Oamenii sunt calmi și spun că restricțiile impuse sunt binevenite.

Urmăriți-ne și pe canalul nostru de TELEGRAM

Autoritățile au anunțat reguli de acces mai stricte în clădirea Aeroportului Internațional Chișinău pentru perioada 1-16 mai. În aeroport pot intra numai pasagerii cu bilete, iar persoanele care vin să-i întâmpine ori să-i petreacă pe călători rămân afară.

Măsurile sporite de securitate sunt luate în contextul sărbătorilor de la începutul lunii mai, când se atestă un flux mare de pasageri, a anunțat la un briefing, pe 29 aprilie, șeful Poliției de Frontieră, Ruslan Galușca. Totodată, pentru degajarea traficului rutier și prevenirea ambuteiajelor la aeroport, pasagerii sunt sfătuiți să se prezinte cu cel puțin trei ore înaintea zborului.

Începând cu 1 mai, doar pasagerii și angajații vor avea acces la Aeroportul din Chișinău
Începând cu ziua de miercuri, 1 mai, la Aeroportul Internațional Chișinău vor avea acces doar pasagerii și angajații aerogării. Anunțul a fost făcut de către șeful Inspectoratului General al Poliției de Frontieră (IGPF), Ruslan Galușca, în cadrul unui briefing de presă. „Vă informez că începând cu…