Vremea se va menține călduroasă și vineri. În unele zone ale țării va ploua

Vremea se va menține călduroasă și vineri. În unele zone ale țării va ploua
Sursa foto: tab1962 de la Getty Images

Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) anunță că schimbări esențiale ale vremii nu se prevăd în următoarele 24 de ore. Pe parcursul zilei de vineri, 29 martie, mercurul din termometre va urca până la +22 de grade Celsius.

„Noaptea și dimineața în unele regiuni din nordul și centrul țării vor cădea ploi slabe”, anunță SHS.

Potrivit meteorologilor, și vineri va fi vânt puternic. Acesta va sufla din direcția  sud-est cu trecere din nord- vest moderat, ziua pe arii extinse cu intensificări.

Urmăriți-ne și pe canalul nostru de Telegram

Totodată, noaptea temperatura va oscila între +5°C și +9°C, iar ziua temperatura maxima va ajunge până la +22 de grade Celsius.

Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) a emis cod galben de intensificări ale vântului pentru ziua de vineri, 29 martie. Potrivit meteorologilor, avertizarea va fi valabilă în intervalul orelor 8:00 - 18:00.

Meteorologii au emis cod galben de intensificări ale vântului pe întreg teritoriul țării
Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) a emis cod galben de intensificări ale vântului pentru ziua de vineri, 29 martie. Potrivit meteorologilor, avertizarea va fi valabilă în intervalul orelor 8:00 - 18:00. „În intervalul menționat se prevăd intensificări ale vântului nord-vestic în rafale de p…