VIDEO/ Termocentrala Tripolskaia de lângă Kiev a fost complet distrusă în urma unui atac cu rachete

VIDEO/ Termocentrala Tripolskaia de lângă Kiev a fost complet distrusă în urma unui atac cu rachete
Colaj ziar.md.

Termocentrala Tripolskaia de lângă Kiev, considerată una dintre cele mai mari din Ucraina, a fost complet distrusă în urma unui atac cu rachete, anunță presa din Ucraina.

Potrivit lui Andrei Gota, șeful consiliului de supraveghere al Centrenergo, o companie majoră producătoare de energie electrică și termică în centrul Ucrainei și estul Ucrainei, termocentrala a fost lovită în timpul atacului nocturn, care a provocat un incendiu.

În urma impactului, nimeni nu a fost rănit, iar salvatorii în prezent luptă cu flăcările. Primarul Kievului, Vitali Kliciko, a solicitat cetățenilor să închidă geamurile.

Forțele ruse au lansat, joi dimineață, un atac aerian masiv asupra regiunilor Harkov, Kiev, Zaporojie și Lvov. Ministrul ucrainean al Energiei, Gherman Galușcenko, a declarat că ținta atacului a fost infrastructura energetică a Ucrainei.

Atac masiv cu drone și rachete asupra infrastructurii energetice din regiunile Harkov, Kiev, Zaporojie și Lvov
Forțele ruse au lansat, joi dimineață, un atac aerian masiv asupra regiunilor Harkov, Kiev, Zaporojie și Lvov. Ministrul ucrainean al Energiei, Gherman Galușcenko, a declarat că ținta atacului a fost infrastructura energetică a Ucrainei. Toate companiile energetice lucrează la eliminarea consecințel…

Urmăriți-ne și pe canalul nostru de TELEGRAM

0:00
/
Sursa video: UNIAN/Telegram
0:00
/
Sursa video: Nexta/Telegram