Termocentrala Tripolskaia de lângă Kiev, complet distrusă în urma unui atac cu rachete, ar putea fi reparată

Termocentrala Tripolskaia de lângă Kiev, complet distrusă în urma unui atac cu rachete, ar putea fi reparată
Colaj ziar.md. Sursa foto: UNIAN

Termocentrala Tripolskaia de lângă Kiev, care a fost complet distrusă în urma unui atac cu rachete ar putea fi reparată, scrie UNIAN. Declarația a fost făcută de către Andrei Gota, șeful consiliului de supraveghere al Centrenergo.

Potrivit acestuia, mai multe țări europene au venit cu propuneri cu privire la transferul echipamentelor pentru a efectua lucrările de reparație, dar fără a avea protecție adecvată toate acestea vor fi în zadar.

„Totul poate fi restaurat, vara trecută am avut o imagine similară, când unitățile nu au fost reparate și la unele stații nu au funcționat deloc”, a spus el.

Urmăriți-ne și pe canalul nostru de TELEGRAM

Gota a adăugat că consumatorii nu se confruntă încă cu întreruperi semnificative de curent având în vedere vremea bună, dar întreruperile ar putea începe mai aproape de vară.

Termocentrala, considerată una dintre cele mai mari din Ucraina, a fost complet distrusă joi, 11 aprilie, în urma unui atac cu rachete. Potrivit autorităților de la Kiev, nicio persoană nu a avut de suferit.

VIDEO/ Termocentrala Tripolskaia de lângă Kiev a fost complet distrusă în urma unui atac cu rachete
Termocentrala Tripolskaia de lângă Kiev, considerată una dintre cele mai mari din Ucraina, a fost complet distrusă în urma unui atac cu rachete, anunță presa din Ucraina. Potrivit lui Andrei Gota, șeful consiliului de supraveghere al Centrenergo, o companie majoră producătoare de energie electrică…