Sistarea temporară a traficului rutier pe strada Alexei Mateevici. Recomandări pentru șoferi

Sistarea temporară a traficului rutier pe strada Alexei Mateevici. Recomandări pentru șoferi
Sursa foto: chisinau.md

Primăria Chișinău anunță că sâmbătă, 20 aprilie 2024, în intervalul orelor 16:00 - 22:00, va fi sistat temporar traficul rutier pe strada Alexei Mateevici, la intersecția cu strada Sfatul Țării, în legătură cu desfășurarea acțiunilor de filmare pentru realizarea unui proiect cinematografic.

Activitățile au fost avizate de către autoritățile centrale de profil, de Inspectoratul General al Poliției și de Inspectoratul General al Carabinierilor, care vor asigura ordinea publică pe toată perioada derulării filmărilor.

Urmăriți-ne și pe canalul nostru de TELEGRAM

Astfel, ruta de troleibuz nr. 3, spre strada Miorița, va fi redirecționată pe str. Constantin Stere -  Alexei Șciusev - str. București - str. V. Alecsandri și în continuare pe traseul stabilit; retur: – pe traseul stabilit.

Conducătorii auto sunt îndemnați să se conformeze cerințelor polițiștilor, să manifeste răbdare și disciplină, fără abateri de la Regulamentul circulației rutiere.

Filmul „Transit Time” este susținut de Centrul Național al Cinematografiei din Republica Moldova și reprezintă prima aplicare a schemelor de atragere a investițiilor în domeniul audiovizual în țara noastră.