Primăria scoate la licitație 16 terenuri cu diverse destinații. Prețul inițial ajunge la 50 milioane de lei

Primăria scoate la licitație 16 terenuri cu diverse destinații. Prețul inițial ajunge la 50 milioane de lei
Sursa foto: EKATERINA BOLOVTSOVA de la Pexels

Primăria municipiului Chișinău anunță că va scoate la licitație mai multe terenuri din intravilanul municipiului. La concurs sunt expuse 16 loturi, iar prețul inițial variază de la 500.000 de lei până la 50.000.000 de lei. Potrivit municipalității, evenimentul se va desfășura în Sala de ședințe a Preturii sectorului Centru, pe 29 martie 2024, începând cu ora 10:00.

„La concurs sunt expuse 16 terenuri cu diverse destinații: ansamblu rezidențial zona C2-R6, construcție locativă, zona R3, obiect compatibil cu zona S, obiect compatibil cu zona C7, construcție locativă individuală zona R2”, a anunțat Primăria municipiului Chișinău.

Loturile selectate pentru licitație au suprafețe cuprinse între 0,0379 hectare și 1,6521 hectare, iar prețul inițial variază de la 500.000 lei până la 50.000.000 lei. La licitație pot participa persoane fizice și juridice din R. Moldova, dar și investitori străini.

Urmăriți-ne și pe canalul nostru de Telegram

Cei interesați trebuie să depună, nu mai târziu de 24 de ore până la desfășurarea licitației, organizatorului - Agenția „Capitalimobil” SRL, str. Armenească, 43, următoarele acte: cererea în forma stabilită, extras din Registrul de Stat al persoanelor juridice și al întreprinzătorilor individuali (pentru persoanele juridice), procura (în cazul participării prin reprezentant), copia actului de identitate și documentul bancar ce confirmă achitarea acontului în mărime de 10 la sută din prețul inițial și a taxei de participare.

Sursa foto: Primăria mun. Chișinău