Oportunități pentru persoanele în etate. În orașul Ungheni a fost deschis un Club al Vârstnicilor

Oportunități pentru persoanele în etate. În orașul Ungheni a fost deschis un Club al Vârstnicilor
Sursa foto: UNFPA Moldova

În orașul Ungheni a fost deschis Clubului Vârstnicilor, dedicat încurajării îmbătrânirii active și sănătoase în rândul persoanelor în etate din raion. Clubul oferă o gamă variată de activități și servicii menite să promoveze sănătatea, dialogul între generații și incluziunea socială.

Evenimentul de lansare a avut loc pe 27 martie. Clubului Vârstnicilor a fost lansat de Fondul Națiunilor Unite pentru Populație în Moldova, Ministerul Muncii și Protecției Sociale, Guvernul Marii Britaniei, Guvernul Japoniei, HelpAge International Moldova și Fundația Moldcell.

Clubul Vârstnicilor din Ungheni este un centru dedicat încurajării îmbătrânirii active și sănătoase în rândul persoanelor în etate din raion. Acesta oferă o gamă variată de activități și servicii menite să promoveze sănătatea, dialogul între generații și incluziunea socială.

Printre acestea se numără clubul de muzică și dans, clubul sportiv, clubul de lectură, ateliere de artizanat și pictură, precum și sesiuni informative despre sănătate și bunăstare, precum și instruiri privind utilizarea telefoanelor smart sau serviciilor electronice.

Clubului Vârstnicilor din orașul Ungheni se află pe strada Ștefan cel Mare 189.