O tânără de 24 de ani a furat un inel cu o valoare de peste 100 de mii de lei. Câți ani va sta în închisoare

O tânără de 24 de ani a furat un inel cu o valoare de peste 100 de mii de lei. Câți ani va sta în închisoare
shutterstock

O tânără de 24 de ani din Ocnița a fost condamnată la patru ani de închisoare, cu suspendare pentru o perioadă de probațiune de doi ani, după ce a furat dintr-un magazin de bijuterii din centrul capitalei un inel care valorează peste 100 000 de lei. Inculpata și-a recunoscut vina.

Potrivit unui comunicat de presă emis de Procuratura Generala, cazul s-a petrecut pe 11 februarie curent. Tânăra s-a deghizat cu o perucă blondă și un chipiu alb, și a furat un inel de aur cu diamant, în valoare de 101.972 de lei. După furt, aceasta a părăsit rapid locul faptei.  

Urmăriți-ne și pe canalul nostru de Telegram

Aceasta le-a spus anchetatorilor că a luat un taxi până la magazin, l-a rugat pe șofer să aștepte, a cerut să probeze un inel și niște cercei, și a plecat cu inelul pe deget. Ulterior, și-a dat seama de greșeală, dar nu știa cum să returneze inelul.

Tânăra a mai declarat procurorilor că avea mai multe credite și datorii, nu avea o stabilitate financiară, iar familia nu o putea ajuta.  

Notă: Persoana acuzată de săvârșirea unei infracțiuni este prezumată nevinovată atâta timp cât vinovăția sa nu va fi constatată printr-o hotărâre judecătorească de condamnare definitivă.