Noi atacuri cu drone asupra regiunii Harkov. Patru oameni au murit și 12 au fost răniți

Noi atacuri cu drone asupra regiunii Harkov. Patru oameni au murit și 12 au fost răniți
Sursa foto: Telegram/Strana.ua

Patru persoane au murit în noaptea de miercuri spre joi în urma unor atacuri rusești cu drone asupra orașului Harkov. 12 oameni au fost răniți, potrivit autorităților ucrainene.

În noaptea de 4 aprilie, forțele armate ruse au tras cel puțin 15 drone asupra regiunii Harkov, unele dintre ele fiind doborâte de sistemele de apărare antiaeriană, a declarat șeful administrației militare din regiune, Oleg Sinegubov.

În Harkov, unul dintre proiectile a avariat o clădire rezidențială cu mai multe etaje. Când angajații Serviciului de Stat pentru Situații de Urgență au ajuns la locul atacului, armata rusă a lovit din nou, omorând trei salvatori.

De asemenea, bombardamentele rusești au avariat o altă clădire de apartamente cu 14 etaje. O femeie în vârstă de 69 de ani a murit. Oleg Sinegubov a mai spus că cel puțin 12 persoane au fost rănite în urma atacului.

Orașele ucrainene sunt ținta loviturilor rusești aproape în fiecare noapte, orașul Harkov, situat în apropierea frontierei în nord-estul țării, fiind printre cele mai vizate în mod regulat.