Aproximativ 180 de blocuri din sectoarele Botanica și Centru rămân deconectate de la energia termică

Aproximativ 180 de blocuri din sectoarele Botanica și Centru rămân deconectate de la energia termică
Sursa foto: Getty Images

ACTUALIZARE/ Termoelectrica anunță că în prezent rămân deconectate de la energia termică aproximativ 180 de blocuri locative din zona superioară a sectoarelor Botanica și Centru. Ceilalți consumatori din zona de avarie pe rețeaua termică de la intersecția străzilor Maria Drăgan și strada Ciocana au fost deja conectați.

„La momentul actual, în deconectare de la energia termică sunt incluși consumatorii din perimetrul străzilor: Teilor, Hristo Botev, Independenței, Grenoble, Tudor Strișcă, Casian Soroceanu și Costiujeni. Ceilalți consumatori care au nimerit în zona de avare au fost deja conectați! În acest moment, se efectuează lucrări de reconectare la rețeaua de energie termică pentru aproximativ 180 de blocuri locative din zona superioară a sectoarelor Botanica și Centru”, anunță Termoelectrica.

ȘTIREA INIȚIALĂ/ Termoelectrica anunță că din cauza unui deranjament, care s-a produs pe 8 martie, la ora 08:00, pe rețeaua termică primară – CET Sursa 1 spre sectorul Botanica, situat la intersecția străzilor Maria Drăgan și strada Ciocana, a fost sistată temporar livrarea energiei termice către mai mulți consumatori.

Potrivit Termoelectrica, a fost sistată temporar livrarea energiei termice către consumatorii din:

  • Sectorul Ciocana - străzile: Maria Drăgan, Ciocana, Budăi, Vadul lui Vodă.
  • Sectorul Botanica – străzile: Decebal, Dimineții, Sarmisegetuza, Trandafirilor, Traian, Teilor, Independenții, Grenoble.
  • Sectorul Centru – străzile: Arheolog Ion Casian-Suruceanu, Costiujeni, Grenoble.

Pentru lichidarea defecțiunii sunt antrenate echipele mobile ale Termoelectrica și unitățile de tehnică specială.

„Termoelectrica” S.A. își cere scuze pentru disconfortul creat și oferă asigurări că va întreprinde toate măsurile pentru reconectarea cât mai operativă a agentului termic.

Pentru informații actualizate, cetățenii sunt rugați să acceseze periodic pagina web: www.termoelectrica.md, secțiunea Lucrări și Intervenții sau să contacteze Centrul de Apel: 1300 sau 022 447 447.