VIDEO/ În capitală este organizat Marșul tinerilor „pentru o Moldovă Europeană”

VIDEO/ În capitală este organizat Marșul tinerilor „pentru o Moldovă Europeană”
Captură privesc.eu

În capitală este organizat un marș al tinerilor în susținerea parcursului european al R. Moldova. La eveniment a participat eurodeputatul Siegfried Mureșan, care le-a vorbit tinerilor de la Chișinău despre importanța referendumului de integrare a țării în Uniunea Europeană, care va fi organizat pe 20 octombrie, și i-a îndemnat să participe la alegerile europarlamentare din 9 iunie.

Marșul tinerilor în susținerea parcursului european al R. Moldova, organizat de PAS, a început în scuarul magazinului UNIC. Participanții s-au deplasat în fața Parlamentului, unde au fost ținute mai multe discursuri.

Evenimentul poate fi urmărit live aici.

Urmăriți-ne și pe canalul nostru de Telegram

Referendumul privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană și alegerile pentru funcția de președinte al R. Moldova vor fi organizate pe 20 octombrie 2024.

Pe 1 iunie în capitală va fi organizat un marș al tinerilor în susținerea parcursului european al R. Moldova
Pe data de 1 iunie, în capitală va fi organizat un marș al tinerilor în susținerea parcursului european al R. Moldova. Cu un anunț în acest sens a venit deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Eugeniu Sinchevici, în cadrul unei conferințe de presă susținută în fața Legislativului. Parlam…