Incendiu într-un bloc de locuit din Bălți. Doi vârstnici au avut nevoie de îngrijiri medicale

Incendiu într-un bloc de locuit din Bălți. Doi vârstnici au avut nevoie de îngrijiri medicale
Sursa foto: dse.md.

Incendiu într-un bloc de locuit din Bălți. Patru echipe de salvatori și pompieri au intervenit în dimineața zilei de 25 iunie, după ce mai multe bunuri materiale din interiorul unei odăi cu suprafața de 6m2 au fost cuprinse de flăcări.

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 07:38. Potrivit primelor informații a fost observat fum dens de la etajul 6 a blocului de locuit cu 14 nivele.

În timpul intervenției, salvatorii au evacuat de urgență două persoane în etate din apartamentul vecin, care ulterior au avut nevoie de îngrijiri medicale. Totodată, pompierii au evacuat locatarii de la etajele superioare, pentru a evita intoxicarea cu produsele de ardere.

Urmăriți-ne și pe canalul nostru de TELEGRAM

Angajații IGSU au reușit localizarea arderii la ora 08:23 și lichidarea completă la ora 09:06. Cauza și circumstanțele producerii incendiului urmează a fi stabilite de specialiști.

Potrivit IGSU, în ultimele 24 de ore salvatorii și pompierii au intervenit în 36 situații de risc, dintre care 26 la incendii și 10 intervenții căutare-salvare.