În ultimele zece ore, în R. Moldova au fost înregistrate trei accidente rutiere soldate cu trei persoane decedate

În ultimele zece ore, în R. Moldova au fost înregistrate trei accidente rutiere soldate cu trei persoane decedate
Sursa foto: Poliția R. Moldova

Poliția Națională anunță despre trei accidente rutiere, produse pe traseele din țară în noaptea de 23 iunie, de la ora 2:00 până la 5:40, soldate cu decesul a trei persoane. Pe toate cazurile a fost inițiate procese penale pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Chișinău, strada Studenților

În jurul orei 02:00, pe strada Studenților din capitală, un bărbat de 29 de ani la volanul unui BMW nu s-a isprăvit cu conducerea și s-a tamponat într-un copac. În urma impactului șoferul a decedat pe loc.

Traseul Chișinău-Leușeni

Astăzi dimineață, un bărbat de 34 ani la volanul unui Audi, având ca pasageră o tânără de 19 ani și preliminar deplasându-se cu viteză excesivă a tamponat din spate o Toyota, condusă de un bărbat de 55 de ani. În urma impactului șoferul din Toyota a decedat. Alte trei persoane - pasagera din Toyota de 55 de ani, șoferul Audi și o pasageră a acestuia au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale. Șoferul Audi a refuzat testarea cu aparatul Drager.

Raionul Telenești

În jurul orei 05:41, în satul Zgărdești din Telenești, șoferul unui Opel Vectra, un tânăr de 20 de ani, care avea ca pasager un adolescent de 17 ani, în timpul deplasării pe un drum de țară din extravilanul localității, a pierdut controlul mașinii și s-a răsturnat. În urma traumelor primite pasagerul său a decedat. Șoferul a fost testat cu aparatul alcoolscopic, rezultatul indicând o concentrație de 0,14 mg/l alcool în aerul expirat.

Poliția anunță că pe toate cazurile a fost inițiate procese penale pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Urmăriți-ne și pe canalul nostru de TELEGRAM