Atenție! Traficul rutier pe mai multe străzi din Chișinău va fi parțial suspendat

Atenție! Traficul rutier pe mai multe străzi din Chișinău va fi parțial suspendat
Sursa foto: Anton Novikov de la Getty Images

Primăria municipiului Chișinău anunță că joi, 11 aprilie, în intervalul orelor 10:00 - 15:00, va fi suspendat traficul rutier pe strada Alexei Mateevici, tronsonul cuprins între străzile Mitropolit G. Bănulescu – Bodoni și Sfatul Țării. Măsura este luată în legătură cu necesitatea executării lucrărilor de reabilitare a comunicațiilor și de restabilire a învelișului asfaltic pe strada Alexei Mateevici.

Totodată, în legătură cu executarea lucrărilor menționate, ruta municipală de troleibuz nr. 3 va fi redirecționată după cum urmează: tur: de pe strada C. Stere pe strada A. Șciusev, strada București, strada V. Alecsandri și în continuare pe traseul stabilit.

Urmăriți-ne și pe canalul nostru de Telegram

În aceeași zi, în intervalul orelor 07:30 - 16:00, va fi suspendat traficul rutier pe strada Maria Cebotari, tronsonul cuprins între străzile Alexandru cel Bun și Columna.

Potrivit municipalității, măsura a fost luată în legătură cu necesitatea executării lucrărilor silvotehnice de curățare, defrișare și elagaj a arborilor. Șoferii sunt îndemnați să ocolează zona.