Atenție! Accesul persoanelor în unele locuri publice din capitală miercuri va fi limitat

Atenție! Accesul persoanelor în unele locuri publice din capitală miercuri va fi limitat
Sursa foto: Telegram/Primăria Chișinău

Primăria Municipiului Chișinău anunță că, miercuri, 29 mai curent, va fi limitat temporar accesul persoanelor în anumite locuri publice din capitală.

Măsura este luată de poliție, în contextul vizitei oficiale în R. Moldova a Secretarului de Stat al Statelor Unite ale Americii, Antony Blinken, care va vizita Guvernul și Parlamentul R. Moldova.

Astfel, miercuri, 29 mai, între orele 08:00 - 21:00, va fi limitat temporar accesul persoanelor în anumite locuri publice din capitală, din centrul orașului și arterele care fac legătura cu Aeroportul Internațional Chișinău, inclusiv desfășurarea manifestărilor în masă, lucrărilor de reparație a drumurilor/a rețelelor electrice/termice, apeduct/canalizare și tăiere a arborilor, în perimetrul străzilor pe unde se va deplasa coloana oficială.

Urmăriți-ne și pe canalul nostru de Telegram

Șoferii sunt îndemnaţi să se conformeze cerințelor agenților de circulație, să manifeste răbdare și disciplină, fără abateri de la Regulamentul circulației rutiere.

Secretarul de stat american, Antony Blinken, va avea convorbiri cu președinta Maia Sandu și cu premierul Dorin Recean.

Aceasta va fi cea de-a doua vizită a lui Blinken la Chișinău. Ultima dată, secretarul de stat al SUA a venit la Chișinău pe 6 martie 2022, ca parte a unui turneu european prin șase țări, cu scopul de a întări unitatea în fața invaziei rusești în Ucraina.

Departamentul de Stat al SUA confirmă vizita lui Blinken în R. Moldova
Secretarul de stat american, Antony Blinken, va efectua o vizită la Chișinău săptămâna viitoare, anunță Departamentul american de Stat. Potrivit unui comunicat de presă, acesta va avea convorbiri cu președinta Maia Sandu și cu premierul Dorin Recean. Blinken va vizita și Cehia în perioada 28 - 30 m…