Atac rusesc cu rachete S-300 asupra orașului Harkov. Cel puțin doi răniți și mai multe case distruse

Atac rusesc cu rachete S-300 asupra orașului Harkov. Cel puțin doi răniți și mai multe case distruse
Sursa: Telegram/ДСНС України

Noaptea trecută, Ucraina a fost atacă cu zece drone și două rachete ghidate S-300 și S-400. Autoritățile ucrainene anunță că toate dronele au fost distruse de apărarea aeriană deasupra regiunilor Odesa, Nikolaev și Herson. Presa ucraineană scrie că racheta S-300 a lovit un cartier al orașului Harkov. Două persoane au fost rănite, iar mai multe case au fost distruse.

Forțele aeriene ucrainene anunță că sistemele de apărare au distrus noaptea trecută toate cele zece drone de atac, lansate de Rusia asupra regiunilor din sudul Ucrainei. Nu au fost oferite informații despre consecințele atacului cu cele două rachete ghidate S-300 și S-400.

Între timp, presa ucraineană a publicat mai multe imagini care arată consecințele atacului cu rachetă S-300 asupra unui cartier din Harkov, precizând că au fost rănite două persoane, un copil de 11 ani și o femeie de 72 de ani. Serviciul pentru Situații de Urgență al Ucrainei anunță că nu a fost stabilit numărul exact al victimelor. 12 case au fost avariate sau complet distruse, scrie strana.ua.

„Racheta a lovit clădiri rezidențiale, ceea ce a dus la incendierea a trei case private și a trei anexe pe o suprafață totală de 1000 de metri pătrați. În plus, clădirile din apropiere au fost avariate”, precizează Serviciul pentru Situații de Urgență al Ucrainei.
0:00
/
Sursa: Telegram/ДСНС України