A doua semifinală Eurovision 2024: Lista țărilor care s-au calificat în marea finală

A doua semifinală Eurovision 2024: Lista țărilor care s-au calificat în marea finală
Sursa foto: eurovision.md

La Malmö, Suedia, a acut loc joi seara a doua semifinală a Concursului Eurovision Song Contest 2024. În marea finală au trecut Letonia, Austria, Olanda, Norvegia, Israel, Grecia, Estonia, Elveția, Georgia și Armenia.

Țara câștigătoare a Eurovision Song Contest 2024 va fi desemnată sâmbătă, 11 mai, atunci când 26 de țări vor concura pentru locul întâi.

În urma primei semifinale din 7 mai, în marea finală a concursului s-au calificat Serbia, Portugalia, Slovenia, Ucraina, Lituania, Finlanda, Cipru, Croaţia, Irlanda și Luxemburg.

Urmăriți-ne pe canalul nostru de Telegram

R. Moldova a fost reprezentată în acest an de Natalia Barbu cu piesa „In The Middle”. Interpreta nu a reușit să se califice în Marea Finală.

Cel mai bun rezultat al Moldovei la competiția muzicală a fost în anul 2017, atunci când SunStroke Project au obținut locul 3 cu piesa „Hey Mamma”.

R. Moldova nu s-a calificat în marea finală Eurovision 2024
Reprezentanta R. Moldova la Eurovision 2024, Natalia Barbu, nu a reușit să se califice în marea finală a concursului muzical internațional Eurovision Song Contest din acest an. Competiția s-a desfășurat la Malmö, Suedia, iar Natalia Barbu a reprezentat țara noastră cu piesa „In the Middle”. În urma…