26 de organizații de tineret vor beneficia de granturi de la Ministerul Educației

26 de organizații de tineret vor beneficia de granturi de la Ministerul Educației
Sursa foto: iJeab

26 de proiecte au fost desemnate câștigătoare în cadrul ediției din anul curent a Programului de Granturi pentru organizațiile de tineret, anunță Ministerul Educației și Cercetării (MEC). În total, vor fi alocate circa 12 milioane de lei, iar perioada în care activitățile vor fi implementate este aprilie - noiembrie anul curent.

În total, 97 de dosare au fost înaintate în cadrul Programului de Granturi pentru organizațiile de tineret, ediția din acest an, ceea ce reprezintă un număr record de proiecte participante la concurs.

Urmăriți-ne și pe canalul nostru de Telegram

Beneficiarii direcți ai proiectelor sunt tinerii, lucrătorii de tineret, organizațiile de tineret, consiliile tinerilor și ale elevilor, reprezentanții administrației publice locale, grupurile de inițiativă și echipele locale de tineret, care urmează să fie implicați în traininguri, concursuri, târguri, festivaluri, forumuri, expoziții, dezbateri, schimburi de experiență, precum și alte acțiuni similare, consacrate sectorului de tineret.

Printre câștigători se numără Asociația de jocuri intelectuale din R. Moldova, Asociația Internațională a Tinerilor, Asociația Națională a Scouților din R. Moldova, Crucea Roșie ș.a.

Iată lista completă:

Programul de Granturi pentru organizațiile de tineret 2024 este elaborat de către Ministerul Educației și Cercetării și implementat de Agenția Națională pentru Tineret.