VIDEO/ Svetlana Loboda, recunoscătoare R. Moldova pentru sprijinul acordat poporului ucrainean

VIDEO/ Svetlana Loboda, recunoscătoare R. Moldova pentru sprijinul acordat poporului ucrainean
Captură de ecran. Sursa foto: NordNews

Interpreta ucraineană Svetlana Loboda mulțumește poporului R. Moldova pentru sprijinul acordat refugiaților din țara sa, care fug din calea războiului. Cântăreața a declarat acest lucru pentru NordNews, după concertul susținut la Bălți, cu ocazia Zilei orașului.

„Știm că la Bălți și la Chișinău locuiesc mulți refugiați din Ucraina. Sunt foarte recunoscătoare R. Moldova pentru ajutorul, sprijinul și atenția acordată poporului nostru”, a menționat interpreta.

Aflându-se pentru prima dată la Bălți, Svetlana a declarat că ea și membrii echipei sale sunt fericiți că au avut un public atât de numeros.

„Este o recompensă grozavă să cânți la cea mai importantă sărbătoare a anului. Ziua orașului este într-adevăr un eveniment foarte semnificativ. Am fost bucuroși să petrecem această sărbătoare cu voi”, a spus Svetlana.

Urmăriți-ne și pe canalul nostru de Telegram

Vineri, 24 mai, cântăreața urmează să evolueze la Chișinău. Cu toate acestea, Svetlana a menționat că până la sfârșitul anului ar putea să aibă loc și un mare concert solo.

„Astăzi parcă ni s-a spus că ar urma să aibă loc încă două concerte. Astfel, practic putem să rămânem să locuim la voi (n.red. - în R. Moldova)”, a conchis Svetlana Loboda.

Amintim că, miercuri, 22 mai, locuitorii din Bălți au sărbătorit Ziua Orașului și Hramul Sfântului Nicolae. Seara, atmosfera a fost încinsă de artiști și colective artistice din municipiu, cât și oaspeți din capitală și de după hotare. Pe scenă a urcat interpreta ucraineană Svetlana Loboda, trupa română 3 Sud Est, interpretul român Marcel Pavel, Iuliana Beregoi, dar și Magnat & Feoctist.

Sărbătoare la Bălți. De ziua orașului, pe scenă vor urca mai mulți interpreți, inclusiv Svetlana Loboda
Astăzi locuitorii din Bălți sărbătoresc Ziua Orașului și Hramul Sfântului Nicolae. Tradițional, ceremonia a început cu Sfânta Liturghie. Începând cu ora 12:00, în toate zonele Parcului central „Mihai Volontir” se desfășoară evenimente culturale și sportive, iar în fața Teatrului Național „Vasile Ale…