VIDEO/ Schema „ruda implicată în accident”: Escrocii au obținut peste 700 mii de lei într-o zi

VIDEO/ Schema „ruda implicată în accident”: Escrocii au obținut peste 700 mii de lei într-o zi
Sursa foto: Dreamstime

️Escrocherii au obținut peste 700 de mii de lei într-o zi prin schema „ruda implicată în accident”, anunță oamenii legii. Cele trei victime din sectoarele Botanica, Buiucani și Rîșcani a capitalei au oferit 15 mii de euro, 340 mii de lei, și respectiv, 100 de mii de lei.

Poliția recomandă tinerilor să-și informeze părinții și bunicii, în contextul în care victime devin persoanele în etate.

Urmăriți-ne pe canalul nostru de Telegram

Vârstnicii sunt telefonati de obicei la telefonul fix, de persoane vorbitoare de limba rusă, care îi anunță că o rudă a fost implicată într-un accident rutier în care a traumat pe cineva.

Pentru a scăpa de pedeapsă și a întoarce prejudiciul victimei este nevoie de o suma mare de bani. Poliția atenționează să sunați la 112 și să nu oferiți bani persoanelor necunoscute.

Recent, un tânăr, în vârstă de 18 ani, a fost reținut, fiind implicat într-un caz de escrocherie.

0:00
/
Sursa foto: Telegram/Poliția R. Moldova
Atenție! Cetățenii continuă să cadă pradă escrocilor prin schema cu „ruda implicată în accident”
Un tânăr de 18 ani din Ungheni a fost reținut de polițiști, fiind implicat într-un caz de escrocherie săvârșită prin schema „ruda implicată într-un accident rutier”. Tânărul ar fi lăsat o femeie de 68 de ani fără 12 mii de euro. Poliția atenționează repetat cetățenii să fie prudenți și să