VIDEO/ Imagini cu drona militară prăbușită la câțiva kilometri de Brăila, publicate de presa din România

VIDEO/ Imagini cu drona militară prăbușită la câțiva kilometri de Brăila, publicate de presa din România
Captură video: debraila.ro

Un elicopter al Ministerului român al Apărării, echipaje de Poliție, Jandarmerie și Ispectoratul pentru Situații de Urgență se află în Insula Mare a Brăilei, unde o dronă militară s-a prăbușit pe câmp, scrie debraila.ro.

Craterul format are un diametru de aproximativ 4 metri, fiind extrem de vizibil și din aer. Locul prăbușirii dronei se află la 8 km de trecerea dinspre municipiul Brăila spre Insula Mare a Brăilei, scrie sursa citată.

Autoritățile române au fost alertate, joi seara, în jurul orei 21:45, cu privire la prăbușirea dronei. De atunci, zona este izolată de oamenii legii. Martorii susțin că s-a auzit o bubuitură puternică în momentul prăbușirii dronei. Specialiști ai Armatei au ajuns la crater și vor evalua originea dronei militare.

Libertatea.ro scrie că aceasta este cea de-a șasea dronă care a căzut pe teritoriul României de la începutul lunii septembrie 2023, după cele identificate în județele Tulcea și Galați. Ultima dată, fragmente dintr-o dronă au fost găsite pe 14 decembrie 2023, în zona localității Grindu, din județul Tulcea.

0:00
/
Sursa: debraila.ro/Facebook
0:00
/
Sursa: debraila.ro/Facebook
0:00
/
Sursa: debraila.ro/Facebook
Presa din România: O dronă militară s-ar fi prăbușit în apropierea orașului Brăila - VIDEO
O dronă militară s-ar fi prăbușit pe un câmp la doar 12 km distanță de municipiul Brăila, însoțită de o bubuitură puternică. Poliția și jandarmeria au izolat zona, scrie Antena 3. Drona a căzut în zona Insulei Mari a Brăilei, la 12 kilometri distanță de trecerea cu bacul. Imaginile au