Un ultim omagiu pentru Arcadie Spoială: Doritorii își pot lua rămas bun de la regizorul moldovean

Un ultim omagiu pentru Arcadie Spoială: Doritorii își pot lua rămas bun de la regizorul moldovean
Sursa foto: Arcadie Spoială / Instagram

Persoanele care vor să-i aducă un ultim omagiu regizorului moldovean Arcadie Spoială, care și-a pierdut viața în urma furtunii din 11 iunie, pot veni astăzi la cimitirul Sf. Lazăr. Cei care l-au cunoscut sau i-au apreciat creația, se pot apropia între orele 17:00 - 21:00.

„Cu mare regret și durere, anunțăm trecerea în neființă a celui mai iubit soț, tată și fiu, Arcadie Spoială. Cei care doresc să-și ia rămas bun, se pot apropia joi, 13 iunie, la cimitirul „Sf. Lazăr”, str. Doina 189, sala de priveghi, între orele 17:00-21:00”, a precizat soția regizorului, Tatiana Spoială, într-o postare pe Facebook.

Co-fondatorul casei de producție video Spoiala Brothers a decedat în drum spre spital, după ce a fost strivit de o creangă care a căzut peste cortul în care se afla regizorul. Tragedia s-a petrecut în satul Garmațkoe, din raionul Dubăsari.

Urmăriți-ne și pe canalul nostru de Telegram

Inițial, presa din regiunea transnistreană anunțase că un bărbat în vârstă de 36 de ani, care se afla cu familia și alți prieteni pe malul Nistrului, a fost strivit de o creangă doborâtă de furtuna care începuse brusc. Ulterior, pe canalele de Telegram ale bloggerilor moldoveni și în presă au apărut informații precum că victima este Arcadie Spoială.

În 2017, Arcadie Spoială și fratele său, Dumitru, au fondat compania „Spoiala Brothers”, care a devenit cunoscută grație colaborărilor cu artiști precum Mark Stam, The Motans, Randi, Ionel Istrati și Iuliana Beregoi, dar și pentru multiplele spoturi comerciale realizate.

Arcadie a lăsat în urmă doi copii - pe Dominic și pe mezinul Teodor, care în această toamnă urmează să meargă la școală în clasa întâi.

ACTUALIZARE/ Regizorul Arcadie Spoială ar fi bărbatul strivit de un copac pe malul râului Nistru
ACTUALIZARE (15:32) Bărbatul care ar fi decedat este regizorul Arcadie Spoială. Fratele său a declarat pentru newtv.md că familia sa va veni cu un anunț. ȘTIRE INIȚIALĂ (11:13) Un bărbat de 36 de ani din satul Garmațkoe, raionul Dubăsari, a murit marți seara, după ce a fost
Recean, despre decesele provocate de furtună: „Să ne întărim capacitatea de a preveni astfel de situații”
Premierul Dorin Recean a transmis condoleanțe familiilor celor două persoane care și-au pierdut viața în urma furtunii de aseară. În debutul ședinței Guvernului din 12 iunie, șeful Cabinetului de miniștri a declarat că autoritățile trebuie să își consolideze capacitatea de a reacționa și de a preven…