Un grup de psihologi va asigura asistență colegilor copilului din Rezina care s-ar fi împușcat mortal

Un grup de psihologi va asigura asistență colegilor copilului din Rezina care s-ar fi împușcat mortal
Sursa foto: shisuka

Un grup de psihologi va asigura asistență colegilor de clasă a copilului decedat la Rezina după ce s-ar fi împușcat cu arma deținută legal de tatăl său.

Angajații Centrului Republican de Asistență Psihopedagogică s-au deplasat luni, 10 iunie, în instituție pentru a acorda suport psihologic elevilor.

Ținând cont de provocările cu care se confruntă copiii, urmare a pierderii unui coleg de clasă, Ministerul Educației și Cercetării (MEC) și Agenția Națională pentru Curriculum și Evaluare (ANCE) le-a oferit elevilor posibilitatea de a alege dacă vor susține examenele în sesiunea de bază sau în cea suplimentară.

Urmăriți-ne și pe canalul nostru de TELEGRAM

Cazul este investigat de poliție. Adolescentul din raionul Rezina a fost găsit pe 8 iunie fără suflare. Preliminar, oamenii legii au stabilit ca băiatul în vârstă de 15 ani și-a pus capăt zilelor folosind arma de vânătoare a tatălui său, pe care bărbatul o deținea legal și era păstrată în safeu.

Tragedie în raionul Rezina. Un băiat în vârstă de 15 ani s-ar fi împușcat mortal cu arma tatălui său
Un adolescent din raionul Rezina a fost găsit ieri seara fără suflare. Preliminar, oamenii legii au stabilit ca băiatul în vârstă de 15 ani și-a pus capăt zilelor folosind arma de vânătoare a tatălui său, pe care bărbatul o deținea legal și era păstrată în safeu. „Un bărbat de 44