Tragedie în raionul Telenești. Un bărbat a decedat, după ce poarta de fotbal i-a căzut în cap

Tragedie în raionul Telenești. Un bărbat a decedat, după ce poarta de fotbal i-a căzut în cap
Imagine simbol. Sursa foto: ebsradio.ro

Tragedie în satul Ciulucani, din raionul Telenești. Un bărbat în vârstă de 39 de ani a decedat aseară pe terenul de fotbal din localitate, după ce poarta i-a căzut în cap. Contactată de ziar.md, ofițera de presă a Inspectoratului de Poliție Rezina, Elena Băetrău, a declarat că victima s-a stins din viață până la sosirea ambulanței.

„Potrivit informațiilor preliminare, în timp ce juca un meci de fotbal, bărbatul s-ar fi agățat de bara orizontală a porții terenului și, pierzând echilibrul, a căzut la pământ, fiind ulterior lovit de poartă în regiunea capului”, a precizat Elena Băetrău.

Urmăriți-ne pe canalul nostru de Telegram

În prezent, oamenii legii investighează incidentul, pentru a determina dacă există vreo neglijență din partea autorităților competente.

Amintim că, pe 30 martie curent, un copil în vârstă de șapte ani din raionul Sîngerei a ajuns în reanimare, după ce a fost strivit de o poartă de fotbal. Tragedia s-a produs pe un stadion din satul Grigorăuca, raionul Sîngerei.

„Nu mai pot suporta durerea, o să mor”. În ce stare este băiețelul din Sîngerei, strivit de o poartă de fotbal
Mama copilului de șapte ani, strivit pe 30 martie de o poartă de fotbal pe un stadion din satul Grigorăuca, raionul Sîngerei, a relatat detalii cutremurătoare despre tragedia care s-a abătut asupra familiei ei. Printre lacrimi, Irina Baluța a povestit în cadrul proiectului „Femeile nu tac” că băiețe…

Anul trecut, doi copii au decedat în circumstanțe similare. Primul caz a avut loc pe 18 ianuarie 2023, când un adolescent de 16 ani a decedat după ce a urcat pe o poartă metalică de pe un stadion din satul Seliște, raionul Orhei. Din spusele poliției, instalația metalică nu era fixată și s-a prăbușit peste minor

La jumătate de an distanță, în sectorul Ciocana al capitalei a avut loc o altă tragedie. Pe 31 mai, un copil în vârstă de 14 ani s-a stins pe patul de spital, după ce a fost strivit de o poartă de fotbal.