Tânărul Marseli Mizerniuc, grav rănit în urma unui accident în Bali, a decedat

Tânărul Marseli Mizerniuc, grav rănit în urma unui accident în Bali, a decedat
Sursa foto: Marseli Mizerniuc / Facebook 

Marseli Mizerniuc, tânărul din R. Moldova, accidentat în Bali, s-a stins pe patul de spital. Anunțul a fost făcut de către cofondatoarea Caritate.md, Svetlana Sainsus.

„Tare îmi pare rău să vă anunț, nu am vrut să anunț asta. Stop donații pentru Marseli. Nu a rezistat mititelul. Vreo oră în urmă el a decedat. Tare sper că el a văzut și a simțit cum o lume întreagă a făcut tot posibil”, a declarat Sainsus, care a mai menționat că urma să meargă la Aeroport, pentru a petrece medicii care trebuiau să îl opereze pe moldovean.

Urmăriți-ne și pe canalul nostru de Telegram

Marseli Mizerniuc a suferit un accident rutier pe insula Bali împreună cu prietena sa. Băiatul a fost internat de urgență și diagnosticat cu fractura femurului stâng și sângerări pulmonare. După cinci zile de tratament, starea lui Marseli s-a agravat, descoperindu-se că suferă de disecție a aortei ascendente, o condiție medicală extrem de gravă, care afectează fluxul sanguin către creier.

Apropiații lui Marseli au fost informați că tânărul trebuie să treacă prin două intervenții chirurgicale complexe la inimă, pe aorta ascendentă și apoi pe aorta descendentă. Operația nu poate fi efectuată fără echipamente care trebuie aduse tocmai din Jakarta și costă peste 200.000 de euro. Suma necesară a fost colectată în aproximativ 12 ore.