„Să trăim Paștele cu bucurie și iubire”. Mesajul conducerii de vârf a țării cu ocazia sărbătorilor pascale

„Să trăim Paștele cu bucurie și iubire”. Mesajul conducerii de vârf a țării cu ocazia sărbătorilor pascale
Sursa foto: captură video

Președinta țării, Maia Sandu, premierul, Dorin Recean și președintele Parlamentului, Igor Grosu, au venit cu mesajele de felicitare cu ocazia sărbătorilor pascale.

„În Moldova, când ne spunem, cu fețele luminate, „Hristos a înviat!” adunăm tot neamul în această adresare. Să trăim Paștele cu bucurie și iubire. Și cu speranță că binele învinge. Hristos a înviat!”, se arată în mesajul președintei.

Premierul Dorin Recean le-a urat cetățenilor pace în suflet, liniște în casă și multă bucurie.

„Puterea oamenilor noștri este în unitate și solidaritate, în toate lucrurile în care credem și pentru care muncim zi de zi. Să întâmpinăm Paștele alături de cei dragi, părinți, frați și surori, plini de speranță și încrezători în viitor”, a menționat prim-ministrul.

Președintele Parlamentului, Igor Grosu, a chemat oamenii la unitate.

„Acum, de Paște, când ne adunăm grămăjoară pentru a coace cozonac, pentru a vopsi ouă, sau pentru a merge la slujba de Înviere, să ne aducem aminte de lucrurile care ne unesc și ne bucură. Să ne aducem aminte de momentele frumoase din copilărie, de tradițiile noastre, de cei dragi care nu mai sunt printre noi sau care sunt în dificultate. Să vorbim de prezent, să prețuim pacea și libertatea, să fim încrezători și cu speranța că vom reuși, că împreună putem construi un viitor demn și în pace pentru toți copiii Moldovei. Să ne ținem împreună, să fim alături de oamenii dragi și să credem în Republica Moldova și oamenii ei”, a spus Grosu.
0:00
/
Sursa video: Facebook/Maia Sandu