Reprezentanții lanțurilor de supermarketuri, invitați să participe la „Misiunea Cumpărătorului” din Istanbul

Reprezentanții lanțurilor de supermarketuri, invitați să participe la „Misiunea Cumpărătorului” din Istanbul
f-istanbul.com/

Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova (CCI RM) invită reprezentanții lanțurilor de supermarketuri, angrosiștii, importatorii să participe la „Misiunea Cumpărătorului”. Programul internațional are loc în cadrul expoziției anuale de produse alimentare și tehnologii „F ISTANBUL”, din Turcia, care în acest an se va desfășura în perioada 10 – 13 iulie.

Potrivit CCI RM, Grupul-țintă al programului este constituit din companiile specializate în:

  • produse alimentare și băuturi;
  • nuci, fructe uscate și gustări;
  • echipamente pentru comerțul cu amănuntul și amenajarea magazinelor;
  • prelucrarea, ambalarea produselor alimentare și ingrediente pentru industria alimentară și a băuturilor;
  • biscuiți, ciocolată și produse de cofetărie

Urmăriți-ne și pe canalul nostru de TELEGRAM

„Programul include două nopți de cazare la un hotel de 4* (mic dejun inclus) (10 – 12/07/2024), transfer de la/spre aeroport, transfer la/de la centrul expozițional, aranjamentele logistice pentru deplasarea delegației internaționale, cină de gală. Organizatorul își asumă costurile și serviciile specificate în program”, precizează Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova.

Participanții vor achita atât biletul de avion Chișinău-Istanbul-Chișinău, cât și taxa de participare. Pentru membrii CCI RM, taxa de de participare constituie 2.000 de lei, iar pentru non-membri – 2.500 de lei.

Cererile de participare la program vor fi acceptate până la data de 10 mai 2024 inclusiv. Formularul completat  poate fi expediat prin e-mail la adresa [email protected].

Pentru informații suplimentare, contactați Secția Relații Internaționale. Persoana de contact - Inga Leontean, telefon: 022 222 626, mobil: 068 660 104.