Persoanele care vor să-și inițieze o afacere sunt invitați la cursul gratuit de instruire „Start în Business”

Persoanele care vor să-și inițieze o afacere sunt invitați la cursul gratuit de instruire „Start în Business”
Sursa foto: Getty Images

Organizația pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului (ODA) invită persoanele care vor să-și pună bazele propriei afaceri la cursurile de instruire „Start în Business”. Cursurile sunt gratuite și se vor desfășura începând cu luna aprilie 2024. Înregistrarea la cursuri se face online.

Potrivit ODA, antreprenorii sunt invitați să se alăture, începând cu luna aprilie 2024, la Programului de Educație Antreprenorială, care vine în întâmpinarea nevoilor celor care doresc să-și dezvolte propriul business.

Cursurile de instruire „Start în Business” se vor desfășura într-un format mixt, combinând sesiuni de instruire online cu întâlniri practice în mediul fizic, iar programul va fi publicat în curând.

„În cadrul celor 10 module de instruire, susținute de traineri experimentați și specializați în diverse domenii de business, participanții vor fi ghidați pas cu pas în procesul de formare și dezvoltare a abilităților antreprenoriale. Totodată, în cadrul cursurilor vor fi abordate subiecte esențiale precum elaborarea planului de afaceri, strategii de marketing, gestionarea financiară, și altele”, anunță ODA.

Pentru cei care doresc să participe la aceste cursuri gratuite, procesul de înscriere este simplu și accesibil. Formularul de înregistrare este disponibil AICI.