Lufthansa a revenit pe Aeroportul Internațional Chișinău. Compania va opera 4 zboruri pe săptămână spre Frankfurt

Lufthansa a revenit pe Aeroportul Internațional Chișinău. Compania va opera 4 zboruri pe săptămână spre Frankfurt
Sursa foto: Aeroportul Internațional Chișinău

Compania aeriană germană Lufthansa a revenit pe Aeroportul Internațional Chișinău. Noua cursă Chișinău-Frankfurt-Chișinău va opera de până la 5 ori pe săptămână cu aeronave de tip A 319, au anunțat reprezentanții Aeroportului.

Astfel, din 29 aprilie până la 23 mai curent – cursele vor fi operate de 4 ori pe săptămână, în fiecare zi de luni/marți/miercuri/joi, iar din din 25 mai curent – de 5 ori pe săptămână, în fiecare zi de luni/marți/miercuri/joi/vineri.

Lufthansa este compania aeriană națională a Germaniei și cea mai mare companie aeriană din Europa, cu sediul principal la Köln. Compania oferă curse în 250 de destinații din peste 100 de țări, din Africa, America, Asia și Europa, potrivit site-ului zbor.md.

Urmăriți-ne și pe canalul nostru de Telegram

În 2020, din cauza restricțiilor impuse de pandemia COVID-19, compania Lufthansa a anulat zborurile dinspre și spre orașul german Frankfurt.

Noutate bună pentru cetățeni! Din luna mai vor fi lansate zboruri zilnice pe cursa Chișinău - Frankfurt
Compania aeriană germană Lufthansa va opera, din luna mai 2024, cinci zboruri săptămânale spre Frankfurt, de luni până vineri. Anunțul a fost făcut vineri, 19 ianuarie, de ministrul Infrastructurii, Andrei Spînu. „Vești bune pentru cetățenii noștri: compania aeriană germană Lufthansa revine pe Chis…