Lăsați pe parbrizul mașinii un număr de telefon. Recomandări pentru șoferii din Chișinău

Lăsați pe parbrizul mașinii un număr de telefon. Recomandări pentru șoferii din Chișinău
Sursa foto: Poliția R. Moldova

Astăzi, 29 mai, secretarul de stat american Antony Blinken întreprinde o vizită de lucru în R. Moldova. În acest context, Poliția anunță că traficul rutier va fi parțial restricționat pe anumite străzi. Șoferii care au dubii dacă este sau nu permisă parcarea pe anumite străzi, în contextul delegației oficiale, sunt îndemnați să lase neapărat pe parbrizul mașinii un număr de telefon la care ar putea fi contactați de polițiști, în cazul în care automobilul prezintă un impediment.

Poliția anunță că pe perioada deplasării cordonului oficial, pentru scurt timp traficul rutier va fi restricționat parțial în perimetrul următoarelor străzi.

Șoferii sunt îndemnați ca în această perioadă:

  • să NU parcheze mașinile în perimetrul străzilor menționate;
  • să aleagă pentru deplasare străzile adiacente;
  • în timpul deplasării să NU blocheze intersecțiile;
  • să manifeste înțelegere și respect reciproc;
  • să respecte regulile de circulație şi cerințele polițiștilor.
„Informăm șoferii care mâine vor avea dubii dacă este sau nu permisă parcarea pe anumite străzi, în contextul delegației oficiale, să lase neapărat pe parbrizul mașinii un număr de telefon la care ar putea fi contactați de polițiști, în cazul în care automobilul prezintă un impediment. Solicităm repetat să evitați parcarea pe perimetrele menționate, să nu blocați intersecțiile, să nu staționați pe benzi și să țineți cont de fiecare recomandare a polițiștilor”, mai anunță Poliția.

Urmăriți-ne și pe canalul nostru de Telegram

Secretarul de stat american, Antony Blinken, efectuează o vizită la Chișinău pe 29 mai. Acesta va avea convorbiri cu președinta Maia Sandu și cu premierul Dorin Recean. În cadrul vizitei la Chișinău, Blinken urmează să anunțe un pachet de sprijin din partea SUA pentru R. Moldova.