Încă trei zile de vot în cadrul concursului „Destinația anului 2024”! Cum poți susține destinațiile din R. Moldova

Încă trei zile de vot în cadrul concursului „Destinația anului 2024”! Cum poți susține destinațiile din R. Moldova
Sursa foto: destinatianaului.ro.

Au rămas trei zile de vot în cadrul concursului „Destinația anului 2024”, unde în premieră participă și R. Moldova, anunță Oficiul Național al Turismului al R. Moldova. În acest context, instituția a reamintit cetățenii cum pot susține destinațiile din țară.

Iată cum poți vota pentru R. Moldova:

  • Intră pe site-ul - destinatiaanului.ro/destinatii/voteaza
  • Alege destinația preferată din minim 3 categorii și validează-ți votul prin apăsarea butonului „Apasă pentru validarea votului!” din josul paginii și introdu adresa de email.
  • La final, vei primi un link pe email unde trebuie să îți confirmi votul.

Urmăriți-ne și pe canalul nostru de TELEGRAM


Indiferent de categoria la care a participat, destinația din R. Moldova cu cel mai mare punctaj total va primi premiul special „Destinația Anului în Republica Moldova”. Acesta se va decerna în cadrul Galei care va avea loc la Ateneul Român pe 21 mai 2024.

R. Moldova participă pentru prima dată la proiectul „Destinația Anului”, grație unui parteneriat de promovare între Asociația Institutul pentru Orașe Vizionare, Oficiul Național al Turismului și Ministerul Culturii de la Chișinău.

Șapte destinații turistice din R. Moldova concurează la competiția „Destinația Anului” din România
Peste 120 de destinații turistice românești concurează în cadrul celui mai important proiect din domeniu - „Destinația Anului” 2024. În cele 11 categorii sunt incluse și șapte destinații turistice din R. Moldova. Printre acestea se numără mănăstirea Căpriana, complexul „Saharna-Țîpova” și satul Văle…