Încă o zi până la Sun Dă-i Fest 2024. Ce activități au pregătit organizatorii

Încă o zi până la Sun Dă-i Fest 2024. Ce activități au pregătit organizatorii
Sursa foto: Facebook/UNDP

Cetățenii sunt așteptați duminică, 16 iunie, la cel mai așteptat festival al sustenabilității din R. Moldova - Sun Dă-i Fest 2024. Evenimentul va începe la ora 15:00 și se va desfășura tradițional în Grădina Publică „Ștefan cel Mare și Sfânt”.

Oaspeții vor găsi o alee dedicată energiei accesibile și curate, unde vor fi prezentate tehnologii în domeniul energiei solare, eoliene, hidroelectrice și a altor surse de energie verde.

Totodată, vor avea oportunitatea să aflați mai multe despre energia regenerabilă și reducerea impactului asupra climei, prin participarea la exerciții practice și quiz-uri despre măsurile de eficiență energetică.

Urmăriți-ne și pe canalul nostru de TELEGRAM

Concomitent, copiii se vor bucura de o zonă de distracții amenajată special pentru ei cu multe activități interactive, iar adulții vor putea descoperi produse autohtone ecologice, realizate cu grijă și respect față de mediu: produse apicole, cosmetică naturistă, înghețată artizanală și deserturi sănătoase, legume și fructe certificate ecologic, uleiuri vegetale și alte produse artizanale.

Seara va culmina cu un concert, la care vor participa artiști precum Marej, Aliona Moon, Pasha Parfeni și Valeria Pașa.

Sursa foto: Facebook/UNDP