În R. Moldova vor fi deschise 52 de secții de votare pentru alegerile Parlamentului European din 9 iunie

În R. Moldova vor fi deschise 52 de secții de votare pentru alegerile Parlamentului European din 9 iunie
Sursa foto: osce.org

Peste 50 de secții de votare vor fi deschise pe teritoriul R. Moldova pentru alegerile Parlamentului European din 9 iunie. Ambasada României în Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord a publicat lista sediilor secțiilor de votare organizate în străinătate pentru alegerile europarlamentare din 9 iunie 2024. În total, pentru alegerile pentru Parlamentul European din 9 iunie 2024 vor fi deschise 915 de secții de votare.

Cele mai multe secții de votare se vor regăsi în municipiul Chișinău – 13 la număr. De asemenea, la Bălți vor fi deschise două secții de votare. Sedii pentru alegerile europarlamentare vor fi organizate și în următoarele localități: Ialoveni, Orhei, Strășeni, Ocnița, Dondușeni, Soroca, Drochia, Leova, Giurgiulești, etc.

Urmăriți-ne și pe canalul nostru de TELEGRAM

Lista integrală a secțiilor pentru alegerile Parlamentului European, care vor fi deschise pe teritoriul R. Moldova o puteți accesa AICI.

Printre statele care vor găzdui cele mai multe secții de votare se numără: Italia, Spania, Marea Britanie. În țările menționate, vor fi deschise peste 100 de spații pentru alegerile Parlamentului European.