În atenția moldovenilor din Rusia, cu pașapoarte expirate: O echipă mobilă a ASP pleacă la Moscova

În atenția moldovenilor din Rusia, cu pașapoarte expirate: O echipă mobilă a ASP pleacă la Moscova
Sursa foto: Amabada R. Moldova în Federația Rusă

O echipă mobilă a Agenției Servicii Publice (ASP) pleacă la Moscova. În perioada 17 iunie – 5 iulie curent, reprezentanții ASP și funcționarii ambasadei R. Moldova în Federația Rusă vor presta servicii de eliberare a actelor de identitate și stare civilă pentru cetățenii moldoveni.

Astfel, moldovenii care au nevoie să-și reînnoiască buletinele de identitate, pașapoartele și actele de stare civilă sunt așteptați la sediul misiunii diplomatice a R. Moldova din orașul Moscova.

Urmăriți-ne și pe canalul nostru de Telegram

Pe 12 iunie, ambasada R. Moldova în Israel a anunțat că o echipă mobilă a Agenției Servicii Publice se va afla timp de câteva săptămâni la Tel Aviv, unde va desfășura o activitate amplă de documentare a cetățenilor moldoveni și va oferi servicii consulare fără programare prealabilă.

Moldovenii din Israel vor putea obține servicii consulare fără programare prealabilă. Perioada vizată
O misiune a Agenției Servicii Publice (ASP) se va afla timp de câteva săptămâni la Tel Aviv, anunță ambasada R. Moldova în Israel. Echipa mobilă va desfășura o activitate amplă de documentare a cetățenilor moldoveni aflați în această țară, oferind servicii consulare fără programare prealabilă. „În…