Moldovenii din Israel vor putea obține servicii consulare fără programare prealabilă. Perioada vizată

Moldovenii din Israel vor putea obține servicii consulare fără programare prealabilă. Perioada vizată
Imagine simbol. Sursa foto: Lior Mizrahi / Getty Images

O misiune a Agenției Servicii Publice (ASP) se va afla timp de câteva săptămâni la Tel Aviv, anunță ambasada R. Moldova în Israel. Echipa mobilă va desfășura o activitate amplă de documentare a cetățenilor moldoveni aflați în această țară, oferind servicii consulare fără programare prealabilă.

„În perioada 17 iunie - 6 iulie, în Israel va veni misiunea ASP pentru a documenta cetățenii R. Moldova.Vă așteptăm în aceste zile la sediul ambasadei cu sau fără programare. Vă așteptăm cu mare drag”, a transmis ambasadorul R. Moldova în Israel, Alexandr Roitman.

Potrivit reprezentanților ambasadei de la Tel Aviv, printre serviciile consulare acordate se numără:

  • pașapoarte și buletine de identitate;
  • acte de stare civilă (transcrierea certificatelor de naștere, de căsătorie, etc).

Urmăriți-ne și pe canalul nostru de Telegram

„Cetățenii care au confirmate programări prealabile cu trei luni înainte pentru serviciile de documentare cu pașaport, buletin de identitate și servicii de acte de stare civilă sunt așteptați pentru a beneficia de aceste servicii în perioada menționată”, precizează responsabilii.

De menționat că, moldovenii care nu au reușit să obțină o programare prealabilă și nu s-au programat până în prezent, pot beneficia necondiționat de serviciile consulare de documentare cu acte de identitate și acte de stare civilă în aceleași condiții stipulate mai sus.

Pentru mai multe precizări și informații suplimentare în legătură cu misiunea specială a ASP în Israel, contactați misiunea diplomatică la numărul de telefon 0527789772.