GALERIE FOTO/ Absolvenții care au obținut 10 pe linie la BAC au fost distinși cu diploma Președintelui

GALERIE FOTO/ Absolvenții care au obținut 10 pe linie la BAC au fost distinși cu diploma Președintelui
Sursa foto: Maia Sandu / Facebook

Absolvenți care au obținut 10 pe linie la bacalaureat s-au întâlnit astăzi cu președinta Maia Sandu și ministrul Educației, Dan Perciun. Pe lângă faptul că au primit felicitări din partea conducerii țării, cei 57 de tineri au fost distinși cu diploma Președintelui R. Moldova. Ceremonia festivă a avut loc astăzi, la Președinție.

„Suntem mândri de voi. Rezultatele voastre remarcabile demonstrează că munca aduce succesul și avem încredere că veți continua să mergeți înainte, să îndrăzniți, să învățați din greșeli și să continuați cu aceeași pasiune”, a transmis Maia Sandu.

Potrivit șefei statului, țara noastră are copii foarte buni, care se vor descurca oriunde în lume. Totuși, aici, acasă, este cel mai mult nevoie de talentul și energia lor.

Urmăriți-ne și pe canalul nostru de TELEGRAM

„I-am rugat să ne ajute să facem din R. Moldova țara pe care ei o merită - pașnică, liberă, unde tinerii au oportunitatea să-și creeze o viață împlinită. Dragi absolvenți, aveți încredere în puterea voastră de a schimba lucrurile. Mult succes în realizarea visurilor voastre, pe care sper să le legați de R. Moldova”, a conchis președinta.

Amintim că, în acest an, 57 de elevi au obținut la examenul de bacalaureat nota medie 10, iar alți 924 au nota medie mai mare sau egală cu 9,00.

Sursa foto: Maia Sandu / Facebook