FOTO/ Incendiu în camera de servere de la Casa Radio. Detalii de la IGSU

FOTO/ Incendiu în camera de servere de la Casa Radio. Detalii de la IGSU
Sursa foto: IGSU

Un incendiu a izbucnit marți seara la Casa Radio, de pe strada Miorița 1 din capitală. 50 de pompieri au intervenit pentru lichidarea flăcărilor, care au cuprins camera de servere de la etajul doi al clădirii. În urma incendiului a fost afectată suprafața estimativă de 40 metri pătrați. Circumstanțele și cauza arderii urmează a fi stabilite.

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU) anunță că în sera zilei de 7 mai 2024, la ora 23:05, Serviciul 112 a recepționat un apel privind izbucnirea unui incendiu a izbucnit în Casa Radio de pe strada Miorița 1 din capitală.

„La fața locului, conform apelului sporit de intervenție, au fost trimise 12 unități de tehnică cu un efectiv de 50 de angajați ai Inspectoratului General pentru Situații de Urgență. Ajunși la destinație pompierii au stabilit că arderea are loc în camera de servere de la etajul doi al clădirii. Angajații IGSU au evacuat o persoană din interiorul acesteia. În urma incendiului nu au fost raportate victime. Arderea a fost localizată la ora 23.58. În urma incendiului a fost afectată suprafața estimativă de 40 metri pătrați”, anunță IGSU.

Incendiul a fost lichidat la ora 00:17. Circumstanțele și cauza arderii urmează a fi stabilite.