FOTO/ Elevii Liceului Teoretic „Liviu Deleanu” vor învăța de la distanță și luni. Precizările municipalității

FOTO/ Elevii Liceului Teoretic „Liviu Deleanu” vor învăța de la distanță și luni. Precizările municipalității
Colaj ziar.md

Elevii Liceului Teoretic „Liviu Deleanu” din capitală, unde pe 5 aprilie a avut loc un incendiu, își vor continua studiile la distanţă, în format on-line, şi în ziua de luni, 15 aprilie. Decizia a fost luată în cadrul unei noi şedinţe a Comisiei pentru Situații Excepționale (CSE), sectorul Buiucani.

„În funcţie de rezultatele analizelor privind calitatea aerului în incinta liceului, prelevate de Centrul de Sănătate Publică Chişinău, luni, 15 aprilie, va fi luată o decizie privind modul de desfăşurare ulterioară a lecţiilor”, a anunțat Primăria municipiului Chișinău.

Între timp, în incinta instituției au loc lucrări de curăţare a spaţiilor afectate, fiind create condițiile necesare pentru a asigura un mediu de învățare sigur pentru elevi și personalul didactic.

Șeful adjunct al Direcţiei Generale Educaţie, Tineret şi Sport (DGETS), Andrei Pavaloi, a precizat în cadrul ședinței extraordinare a Consiliului Municipal Chișinău (CMC) de vineri, 12 aprilie că rapoartele finale privind cauzele și pagubele produse în urma incendiului vor fi prezentate luni, 15 aprilie.

Amintim că, în după-amiaza zilei de vineri, 5aprilie, un incendiu a izbucnit în demisolul Liceului Teoretic „Liviu Deleanu”, din sectorul Buiucani al capitalei. Nicio persoană nu a avut de suferit, însă directoarea instituției de învățământ a avut nevoie de îngrijiri medicale.

În perioada 8-12 aprilie, elevii și-au continuat studiile la distanță, în format on-line.

Autoritățile stabilesc pagubele incendiului de la liceul „Liviu Deleanu”. Directoarea a avut nevoie de îngrijiri medicale
Elevii din cadrul liceului „Liviu Deleanu” din capitală învață în regim online în această săptămână, după incendiul din 5 aprilie. Între timp, în acest weekend au fost evaluate pagubele, iar luni, 8 aprilie, instituția urmează să prezinte Primăriei un plan de activitate educațională, dar și un plan…
După incendiul de vineri, elevii Liceului Teoretic „Liviu Deleanu” vor învăța o săptămână în regim online
Elevii Liceului Teoretic „Liviu Deleanu” din capitală, unde vineri a avut loc un incendiu, vor învăța săptămâna viitoare la distanță, în format online. Comisia pentru Situații Excepționale (CSE) a sectorului Buiucani a luat o decizie în acest în cadrul ședinței de sâmbătă, 6 aprilie. Potrivit munic…