Filmări planificate pentru ziua de vineri la Chișinău. Primăria spune că traficul rutier nu va fi afectat

Filmări planificate pentru ziua de vineri la Chișinău. Primăria spune că traficul rutier nu va fi afectat
Sursa foto: Кишинёв в теме

Primăria municipiului Chișinău anunță că vineri, 5 aprilie anul curent, în intervalul orelor 10:00-16:00, Casa de producție „YOUBESC”, va organiza noi filmări în scuarul Iurie Gagarin din sectorul centru al capitalei. Potrivit municipalității, filmările nu vor afecta zona carosabilă a bulevardului.

Instituția mai menționează că a dispus minimalizarea disconfortului pentru cetățeni în timpul desfășurări filmărilor pentru proiectul cinematografic. Astfel, producătorii peliculei își vor planifica activitățile de filmare pe străzile principale doar în zilele de odihnă, conform unui grafic stabilit.

Totodată, autoritățile locale spun că aceste activități au fost avizate de către autoritățile guvernamentale de profil, precum și de organele de forță, Serviciul de Protecție și Pază de Stat, Inspectoratul General al Poliției și Inspectoratul General al Carabinierilor, care urmează să asigure ordinea publică pe toata perioada derulării filmărilor.

Urmăriți-ne și pe canalul nostru de TELEGRAM

Concomitent, Primăria cere șoferilor să se conformeze cerințelor polițiștilor având în vedere ca au fost solicitate și alte adrese din capitală pentru filmările secvențelor de film.

Iată programul desfășurării producției „Transit Time”:

Sursa foto: chisinau.md.

Miercuri dimineața, filmările și o delegație oficială au dat peste cap traficul rutier din capitală.

Un film despre anii 90′ și o delegație oficială au dat peste cap traficul rutier din capitală
Primăria Municipiului Chișinău anunță că miercuri, 3 aprilie anul curent, va fi restricționată temporar circulația rutieră pe anumite străzi din capitală, în contextul vizitei oficiale în R. Moldova a premierului Belgiei, Alexander De Croo. De asemenea, în sectorul Buiucani, va este sistată circula…